HATÁRTALANUL! PROGRAM, 2019

Iskolánk idén hatodszor vett részt az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott Határtalanul! programban, melynek során egy határon túli magyar iskolával kell együttműködni. A projekt célja a magyar-magyar kapcsolatok építése, szakmai és személyes kapcsolatok kialakítása, elmélyítése két kirándulás során.
Erdélyben háromszor, Délvidéken kétszer jártunk eddig, ezúttal a felvidéki területre esett a választás.

 

Határtalanul! - „Kirándulás Erdélyben és Somogyországban”

2018. április – május

Iskolánk idén ötödször vett részt az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott Határtalanul! programban, melynek során egy határon túli magyar iskolával kell együttműködni. A projekt célja a magyar-magyar kapcsolatok építése, szakmai és személyes kapcsolatok kialakítása, elmélyítése két kirándulás során.
Idén az Eötvös – hasonlóan a 2010-es és 2016-os projekthez - a csíkszeredai Székely Károly Szakközépiskolával közösen valósította meg a programot.

Az alábbi linken - mely Vogronics Máté 10/E osztályos tanuló munkája - találtok beszámolót, galériát és videókat:

https://gepeszelite.wixsite.com/hatartalanul

 

Határtalanul! program  - „Kalandozás Délvidéken és Dunántúlon”

2017. május - június

Iskolánk idén negyedszer vett részt az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott Határtalanul! programban, melynek során egy határon túli magyar iskolával kell együttműködni. A projekt célja a magyar-magyar kapcsolatok építése, szakmai és személyes kapcsolatok kialakítása, elmélyítése két kirándulás során.
Idén az Eötvös – hasonlóan a 2015-ös projekthez - a szerbiai, magyarkanizsai Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközponttal kötött együttműködést.

Alábbiakban részletes beszámolót olvashatnak a projektről.

https://www.youtube.com/watch?v=N30cD2qrIUQ&feature=youtu.be
 
http://gepeszkonyvtar.webnode.hu/news/hatartalanul-kalandozas-delvideken...

 

HATÁRTALANUL! 2016. április – május
„Barangolás Erdélyben és Somogyországban”

Iskolánk idén harmadszor vett részt az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott Határtalanul! programban, amely során egy határon túli magyar iskolával kell együttműködni. A projekt célja a magyar-magyar kapcsolatok építése, szakmai és személyes kapcsolatok kialakítása, elmélyítése két kirándulás során.
Idén az Eötvös –a csíkszeredai Székely Károly Szakközépiskolával kötött együttműködést a Határtalanul! program megvalósításával kapcsolatban. 

Alábbiakban részletes beszámolót olvashatnak a projektről:

https://gepeszkonyvtar.webnode.hu/news/hatartalanul-barangolas-erdelyben-es-somogyorszagban-2016-aprilis-majus/

 

Határtalanul! - "Tavaszi hadjárat Délvidéktől Somogyig" - 2015

2014 májusában a kaposvári Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium és a magyarkanizsai Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpont együttműködést kötött a Határtalanul! program megvalósításával kapcsolatban. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott program célja a magyar-magyar kapcsolatok építése, személyes kapcsolatok kialakítása, elmélyítése a két kirándulás során. Az alábbi linken részletes beszámolót olvashatnak a programokról.

http://gepeszkonyvtar.webnode.hu/news/hatartalanul-2015-marcius-majus-tavaszi-hadjarat-delvidektol-somogyig-beszamolo/

https://www.youtube.com/watch?v=2Yy3YA53wGQ&feature=youtu.be